close
Menu

SERVICE

SERVICE
SERVICE

De service van Lowette Agrotechnic en L.A.M wordt waargenomen door een goed opgeleid team van technici dat ervoor zorgt dat uw tractor, sorteermachine of machine steeds in de beste condities blijft presteren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het ‘reviseren van motoren’.
Wij beschikken over een goed ingerichte werkplaats met alle nodige apparatuur om een defect zo snel mogelijk op te lossen. Met onze uitgeruste service wagens kunnen wij de beste service ter plekke geven. Dit is een onderdeel van ons lange termijnsbeleid om uw machines aan het werk te houden.
Daarnaast beschikken wij over een ruim ingericht onderdelen magazijn. Mochten wij ondanks alles nog een onderdeel niet ter beschikking hebben van John Deere dan kunnen wij het u leveren binnen de 24 uur. Wij zijn verbonden met het JD point systeem van Mannheim (Duitsland) waardoor wij 24u op 24 onderdelen via internet kunnen bestellen.
Het DTAC of Dealer Technical Assistance Centre van John Deere is een Intranetsysteem waar wij als dealer over kunnen beschikken waardoor de informatiedoorstroming over producten en service permanent verzekerd wordt. Deze bijzonder krachtige ondersteuning via het internet is samen met de voorziening van de onderdelen (JD point) 24 h per dag beschikbaar, 365 dagen per jaar.
De toekomst van de technische ondersteuning voor steeds complexere en krachtigere machines ligt in de electronica en de computer. De Service Advisor is een gemakkelijk instrument van technische informatie voor onze techniekers, waarmee een defect snel kan worden gelocaliseerd en opgelost. Dit gebeurt met een compacte maar uiterst krachtige draagbare computer. Zo bespaart u tijd en geld.
Op de service van Lowette Agrotechnic en L.A.M kunt u rekenen waar en wanneer u hem nodig heeft.