close
Menu

Landbouw + fruitteelt + wijnbouw: Orsi

Orsi Green Equipment
Orsi is een Italiaanse fabrikant van machines voor de groensector. De machines van Orsi worden in een ultra moderne fabriek gefabriceerd en zijn van zeer goede kwaliteit. Orsi beschikt over een uitgebreid assortiment aan hydraulische armmaaiers, klepelmaaiers en cirkelmaaiers, waarmee zij voor elke toepassing een machine kunnen leveren. Van de verschillende productgroepen zal hieronder algemene informatie worden gegeven.
Verdere informatie kunt u vinden in de brochure van Orsi die u kunt aanvragen bij onze verkoopafdeling.
 

Hydraulische armmaaiers
Orsi produceert een zeer uitgebreid gamma aan hydraulische armmaaiers, waardoor zij praktisch voor elk type werk en tractor (vanaf 16 pk) een machine kunnen leveren. Het totale gamma hydraulische armmaaiers bestaat uit 9 verschillende types, waarbinnen in totaal 34 modellen zijn te onderscheiden. Voor montage aan deze armen levert Orsi diverse toebehoren, zoals klepelmaaiers, heggenscharen, greppelfrezen en cirkelzagen. De opbouw van de arm bevindt zich normaal gesproken in de hefinrichting van de tractor. Het is ook mogelijk om de machines middels een vast frame aan de tractor te monteren.

 

Klepelmaaiers en cirkelmaaiers
Naast hydraulische armmaaiers levert Orsi ook klepelmaaiers. Binnen het assortiment klepelmaaiers valt onderscheid te maken tussen de multifunctionele en normale klepelmaaiers. De multifunctionele klepelmaaiers worden geleverd in werkbreedtes vanaf 1,05 tot 2,50 meter. De reikwijdtes van deze klepelmaaiers liggen tussen de 1,80 en 3,50 meter. Met een maximale verdraaiinghoek van de klepelbak van +/- 140° zijn deze maaiers ideaal voor het maaien van slootkanten, greppels maar ook heggen.
De normale klepelmaaiers zijn leverbaar in breedtes van 1,10 tot 6,40 meter. Afhankelijk van het type zijn zij al dan wel of niet zijdelings te verschuiven, hydraulisch opklapbaar en geschikt voor gebruik voor- en/of achterop de tractor. De cirkelmaaiers zijn leverbaar in breedtes van 1,20 - 1,50 en 1,80 meter.
 
Klik hier voor meer info!

Vind uw dichtstbijzijnde contactpersoon

Vragen? Neem contact op met ons team!