close
Menu

Landbouw: Krone

Krone is de specialist in hooibouw:

  • Schijvenmaaiers
  • Cirkelschudders
  • Cirkelharken
  • Grootpakpersen
  • Opraap- en doseerwagens

Voor de productie van kwaliteitsvoer is perfect en zuiver maaien een voorwaarde.Daarmee wordt niet alleen de vorm van de maaibalk, maar ook de ophanging en geleiding daarvan steeds belangrijker. 

Voor het schudden van silage en hooi biedt Krone stabiele cirkelschudders met een werkbreedte van 4,65 tot 15,25 mtr. U kunt in dit het omvangrijke programma kiezen tussen verschillende rotordiameters, zodat steeds voor een gelijkmatig strooibeeld wordt gezorgd. Want alleen optimaal schudden garandeert kwalitatief hoogwaardig voer. 

Krone maakt altijd gebruik van eersteklas afgewerkte machines, die overtuigen door innovatieve techniek en capaciteit. Dat geldt ook voor de harken. Service- en onderhoudsvriendelijk, grote capaciteit, terwijl toch het gewas en de graszode worden ontzien. 

De Krone Big pack is een succes. Binnen enkele jaren heeft de Krone grootpakpers zich door zijn vele unieke kenmerken een plaats aan de top verworven. Het variable vulsysteem (voorkamer) en het MultiBale-systeem zijn slechts enkele voorbeelden die voor nog meer voordelen voor de loonwerker zorgen. Als het om perfect gevormde en verdichte vierkante balen gaat, is de KRONE BIG Pack de juiste keuze. 

Krone betekent veel noviteiten en innovaties in meer dan 40 jaar opraapwagen constructie. De introductie van de snijwals, de messenschakeling of extra loopwielen achter de geduwde pick-up zijn slechts enkele voorbeelden. Het Krone opraapwagen programma omvat opraapwagens tot 43 kub volgens DIN.

Klik hier voor meer info!

Vind uw dichtstbijzijnde contactpersoon

Vragen? Neem contact op met ons team!