close
Menu

Landbouw: Kramer

Kramer-Werke GmbH uit Pfullendorf behoort tot Wacker Neuson SE met zijn hoofdkantoor in München. De wereldwijd actieve groep van bedrijven wordt gekenmerkt door innovatieve producten op het gebied van bouwmachines en compacte bouwmachines.
Kramer-Werke GmbH is een middelgrote productiebedrijf die op eigen onderzoek en ontwikkeling hoge waarde plaatst. Compacte wielladers, teleladers en telehandlers worden verkocht onder de merknaam Kramer in de bouwsector, landbouw, tuinbouw, landschapsarchitectuur, gemeenten, huurparken en recyclingbedrijven. Alle producten van het merk Kramer worden gekenmerkt door geavanceerde technologie en de hoogste kwaliteit.
Het doorlopende succes van het bedrijf en de bovengemiddelde groei de afgelopen jaren heeft geleid tot de grootste investering in de geschiedenis van de onderneming: de bouw van de nieuwe fabriek in Pfullendorf. Na het verplaatsen van alle productie en administratie naar de nieuwe site zijn machines sinds het tweede kwartaal van 2008 in één van de modernste productiefaciliteiten in Europa van de productielijnen afkomstig.

 

Omdat Kramer een heel uitgebreid gamma heeft aan machines hebben wij besloten om enkel de landbouwlijn te verdelen.

 

Klik hier voor meer info!

Vind uw dichtstbijzijnde contactpersoon

Vragen? Neem contact op met ons team!