close
Menu

Landbouw: Caterpillar

HET WERK VAN VANDAAG VOOR DE WERELD VAN MORGEN

Caterpillar vervaardigt meer dan 300 producten in 23 verschillende landen om zijn klanten in meer dan 200 landen te bedienen. Met meer dan 180 productiecentra, waarvan de helft buiten de Verenigde Staten, zijn zij globaal aanwezig in alle werelddelen.

Sinds 46 jaar produceert Cat België wielladers en hydraulische grondgraafmachines evenals componenten zoals hydraulische cilinders en kleppen, tandwielen, draag-assen en aandrijvingen.

Zij zijn gevestigd in Gosselies en stellen momenteel 4300 mensen tewerk en investeren elk jaar miljoenen euro's in de modernisatie van hun technologie en infrastructuur. 97% van hun producten worden wereldwijd geëxporteerd, daarmee is Caterpillar België de tweede grootste Caterpillar productie-eenheid.

 

 

WAAROM CATERPILLAR?

  Een wereldwijde leider. Een dynamisch bedrijf.

  • Je kan bijdragen tot het leiderschap van Caterpillar.
  • Ze blinken uit in sterke carrière-ontwikkelingsprogramma's: als een groot bedrijf met een bloeiende wereldwijde aanwezigheid hebben we eindeloze carrièremogelijkheden.
  • Ze hebben ongeëvenaarde Learning and Development mogelijkheden en moedigen de werknemers actief aan zichzelf te ontwikkelen.
  • Ze bieden een interessant salarispakket en hechten veel belang aan een goed evenwicht tussen werk en privé.
  • Caterpillar wordt geregeld erkend voor het promoten van duurzaamheid in het bedrijf en in de hele industrie.
  • Maar waar het eigenlijk om gaat is hun waarden: integriteit, uitmuntendheid, teamwork en engagement leiden ze overal waar we werken. Met deze waarden onderscheiden ze hun als verantwoordelijke burger en als individu. Hun waarden zijn de bouwstenen van hun succes.

 

Klik hier voor meer info!

Vragen? Neem contact op met ons team!